2015. május 6., szerda

Kismama torna a Születés Hete rendezvénysorozat keretében


A kismama torna a várandósság 12 hetétől javasolt, mely keringésjavító, tartásjavító, kondicionáló hatású.    
A kismama torna ideje 60 perc, ebből a tényleges torna ideje 40-45 perc, a foglalkozást mindig relaxáció zárja, melynek segítségével a várandós kismama testi-lelki egyensúlyi állapotot hozhat létre önmagában, de kiváló alkalom arra is, hogy kapcsolatba lépjen babájával.
A speciális gyakorlatok hatására megőrizhető a helyes testtartás, javul a vérkeringés és megerősödnek a különös terhelésnek kitett izmok.
Várandósság alatt az edzésben a fokozatosság elvét és a szervezet jelzéseit sokkal komolyabban kell venni, ezért a kismamák a foglalkozáson csak annyi gyakorlatot csinálnak, ami számukra még jól esik.
A testedzés, mint gyógyító tényező a babavárás időszakában is fontos szerepet játszik: áthangolja az egyént, növeli az energiát, az erőnlétet, elősegíti az alvást, megelőzheti a túlzott súlygyarapodást. Hozzásegíthet a könnyebb, rövidebb vajúdáshoz és szüléshez.
A kismama torna a pocaklakó fejlődésére is pozitív hatással van a közös vérkeringésen keresztül.


A Születés Hete rendezvénysorozat keretében ingyenesen május 13-án 18 órától vagy május 14-én 18 órától lehetőséged van kipróbálni a kismama tornát. Az órán való részvétel bejelentkezéshez kötött.
Bejelentkezés: Nagy Katalin terhestorna oktató
Tel.: 06-703357942

Szeretettel várom az átmozgató, erősítő, ellazító Várandós Fitness órámon a mozogni vágyó Kismamákat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése