2016. június 24., péntek

A Thai női-és kismama masszázs, mint a szülészet alternatív terápiája

Derékfájás, lábfájdalom, karzsibbadás vagy egyszerűen csak fáradtság és rossz közérzet. Huszonhat éves szülésznői pályafutása során Seprényi Laura számtalanszor találkozott ezekkel a kismamabajokkal, és szeretett volna rájuk valódi, várandós édesanyák számára is igénybe vehető megoldást kínálni, így talált rá a thai masszázsra.


A thai gondolkodás szerint testünkben 10 energiavonal (sen) található. Ha az ember egészséges, az életenergia akadálytalanul áramlik, viszont ha elzáródik az energiaáramlás, zavara hosszabb távon különböző betegségek okozója is lehet. A thai masszázs a teljes emberre hatással van mély anatómiai és fiziológiai szinten. Holisztikus hatású, mert a teljes egész embert kezeli.
Az egy-másfél órás masszázs egy lelki egyensúlyt visszaállító, teljes testet átmasszírozó, gyógyító foglalkozás. Az energiablokkok felszabadítása által helyreáll a test harmóniája, aktiválódik öngyógyító ereje, ezáltal erősödik az immunrendszer. Nem mellékesen pedig az anya mellett a baba is megnyugszik.
A női, kismama és szülés utáni thai masszázsról Seprényi Laura bővebben a Születés Hetén, június 15-én, 15 órától beszél majd! Mindenkit szeretettel várunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése