2016. június 16., csütörtök

Születés Hete Családi nap a Víztoronyban

Immáron hagyomány, hogy a Születés hete programjait családi nap zárja. 

Az idei évben június 19-én, 10 és 17 óra között, a nagyerdő zöldövezetébe, a megújult Víztoronyhoz hívjuk és várjuk szeretettel a családokat.
 Lesz kismama jóga a szabadban, az apróságokat babatorna várja, a már anyukák és apukák pedig a Kanga tréninggel frissülhetnek. Közben a babahordozó klub izgalmas vetékedőre készül, érdemes kipróbálni miben könnyíti meg életünket egy jó hordozó.

A kicsik örömére velünk lesz a Kuckó Művésztanya egy meseelőadással, majd a Debreceni Népi Együttes viszi táncba a táncoslábúakat. A nap folyamán amíg a kicsik a KREDENC alkotóival kézműveskednek addig a leendő vagy már szülők különböző standoknál tájékozódhatnak több témában. 
A Maminventnél kismama ékszert készíthettek!

Lesz CSOK stand, babakelengye, mosható pelus ajánló a Babamosoly standjánál, könyvajánló,  valamint velünk lesznek a Renatal munkatársai, hogy a babavárás, szülés, születés témában minél több hasznos információhoz juthassunk. 
Játékfarm stand, Probiotikumok tanácsadó stand és még sok érdekesség vár mindenkit!


 Gondoltunk a gasztronómia iránt érdeklődőkre is, finomabbnál finomabb falatokkal gondoskodik a Kispadlizsán vegánkonyha, Glulu gluténmentes pékmanufaktúra és a Rádi Pékség és Delikatesz valamint a hazisajtok.hu arról, hogy senki ne maradjon éhen.

Minden program Ingyenes


 Életkép a 2014-es Születés Hetéről

http://mamami.hu/szuleteshete/Program2016.pdf


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése